Nekada je bio veliki talenat Manchester Uniteda, sada će igrati u trećoj ligi UAE

by

in

Ravel Morrison u svojoj je mladosti slovio za jednog od najvećih talenata engleskog nogometa. Profesionalnu karijeru ovaj je ofenzivac započeo u Manchester Unitedu, a njegov je talent zapazio Sir Alex Ferguson. Bilo je planirano da Morrison jednoga dana bude glavni igrač Uniteda, no to se nije dogodilo zbog njegovog karaktera.

Sada je Morrison završio u klubu Precision FC, koji se natječe u trećoj ligi Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ferguson je tvrdio da je Morrison najveći talent kojeg je vidio u juniorskoj dobi, a Rio Ferdinand je prije četiri godine opisao kakav je talent bio ovaj ofenzivni veznjak, prenosi Index.hr.

“Uvijek sam govorio da ni kod jednog djeteta od 14 ili 15 godina nisam vidio takav talent kao kod njega. Bio je drugačiji, poseban. Čak i danas, kad je odrastao, pogledajte snimke i vidite što radi. Slao mi je neke videozapise s treninga Sheffielda na kojem je jako mučio obrambene igrače. Ludo… A sve radi tako da to izgleda lako.”

Ipak, Morrisonova karijera obilježena je neuspjesima. Pokušavao je u West Hamu, Birmingham Cityju, QPR-u, Cardiff Cityju, Laziju, Atlasu, Östersundu, Sheffield Unitedu, Middlesbroughu, ADO Den Haagu, Derbyju i D.C. Unitedu, no ni u jednom klubu nije uspio postati dominantan. Od 2020. igra za Jamajku, za koju u 18 nastupa ima dva gola.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *