Kaos u Beču: Huligani su korner zastavicom mlatili tipa dok nije ostao bez svijesti

Rapid je u bečkom derbiju sedmog kola austrijskog prvenstva pobijedio rivala Austriju 2-1 i time stigao do vrha prvenstvene ljestvice, a utakmicu su obilježili neredi koji je eskalirao nakon završetka. Cijelu su utakmicu navijači Rapida najavljivali sukob do kojeg je došlo na kraju susreta.

Naime, maskirani su huligani uskočili na travnjak i nasrnuli prema protivničkim igračima. Gostujući navijači Austrije na silu su odgovorili silom, a tu je nastao sveopći kaos. Tako su navijači Austrije upali na travnjak i zatim je eskalirala ogromna tučnjava s koje su se pojavile neke strašne snimke.

Tako se na jednoj snimci, objavljenoj na društvenim mrežama, vidi kako navijači Rapida nemilosrdno udaraju navijača Austrije korner zastavicom. Cipelarili su ga dok je ležao na zemlji sve dok nije ostao bez svijesti.  Austrijski mediji bili su oštri u kritici policije zbog zakašnjele reakcije. Huligani su bili u sukobu sve dok interventna policija nije sredila situaciju nekoliko minuta nakon početka tučnjave, koristila je i suzavac.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *