Neymar se vraća u Evropu, uslijedit će spektakularan potpis!

by

in

Brazilska zvijezda Neymar mogao bi se narednog ljeta vratiti u Evropu. Katalonski Sport navodi kako bi se 32-godišnjak kao slobodan igrač trebao postati novo pojačanje Barcelone.

Neymar je najbolje dane fudbalske karijere proveo u Barceloni. Na Camp Nou je stigao 2013. godine iz Santosa i u Kataloniji je ostao četiri godine.

Barca ga je u ljeto 2017. godine prodala PSG-u za još uvijek rekordnih 222 miliona eura. Zažalio je Brazilac što je ikada otišao u Pariz jer je tamo proveo šest godina u kojima je bio često brutalno ponižavan od vlastitih navijača.

Često se govorilo o njegovom povratku u Barcelonu, a na kraju bi se to moglo zaista i desiti i to u ljeto naredne godine.

“Joan Laporta želi potpisati superzvijezdu za povratak na Camp Nou naredne sezone. Erling Haaland je velika želja, ali Neymar je druga opcija”, navodi katalonski Sport.

Haaland je međutim zbog cijene i cifri koje zarađuje nerealna opcija za Barcu koja je do guše u dugovima, pa je opcija povratka Neymara za sada najizvjesnija.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *