Dramatično na press konferenciji Barcelone, Flick je odjednom ustao i otišao

U srijedu navečer Barcelona će u okviru sedmog kola španske La Lige ugostiti Getafe, a dan prije ovog okršaja održana je press konferencija na kojoj se pojavio Hansi Flick, no njegovo izlaganje je čak dva puta prekinuto.

Pod vodstvom Hansija Flicka, Barcelona je dosad slavila u svih šest utakmica. U posljednjem susretu savladali su Villarreal 1:5, a ranije su svladali Gironu 1:4 i Real Valladoid 7:0. Zahvaljujući tome vodeći su na tabeli sa 18 bodova. Trenutno imaju četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Real Madrid.

Barcelona je fantastično otvorila sezonu, pa se navijači nadaju da će vezati i sedmu pobjedu, a bit će apsolutni favorit protiv ekipe koja se nalazi u zoni ispadanja.

Dan prije utakmice, održana je press konferencija na kojoj je Hansi Flick govorio o mnogim temama, a između ostalog i o povredi Marca ter Stegena i odmoru Laminea Yamala.

Tokom presice Flick je jako kašljao, zbog čega je dva puta ista bivala prekinuta. Mundo Deportivo tvrdi da je Nijemac tokom brifinga pio vodu, da je imao suze u očima i da je teško odgovarao na sva pitanja.

Dio video konferencije pojavio se na društvenim mrežama i može se vidjeti Flicka kako izlazi iz sobe.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *